Laatste informatie Speelweek De Wilp 2022

Er doen dit jaar weer bijna 120 kinderen mee, van verschillende scholen en dorpen. We proberen de kinderen zo gemixt mogelijk in te delen om zo een gevarieerde groep te creëren. Op deze manier leer je altijd weer nieuwe kinderen kennen. Want ons slogan luidt " 't Wylpke brengt de jeugd van De Wilp samen". Wij hopen dan ook weer op een geslaagde speelweek met blije gezichten!

Groepsindeling

Aan het begin van de zomer zijn alle deelnemers en vrijwilligers geïnformeerd door middel van boekjes. Mocht je deze niet hebben ontvangen onderaan de pagina kun je de boekjes downloaden. Hierin staat alle informatie over de aankomende speelweek. Mochten er nog vragen zijn dan kan er contact met ons opgenomen worden via de mail.

Infoboekje vrijwilligers 2022 PDF.pdf
Adobe Acrobat document 703.3 KB