Sinterklaas 2020

Wij als bestuur van stichting 't Wylpke hebben inmiddels contact gehad met de 'thuiswerkpiet' van Sinterklaas. Samen hebben we een leuk programma bedacht voor de kinderen uit ons dorp De Wilp e.o.

ONLINE Meet & Greet

Sinterklaas gaat helemaal met zijn tijd mee! Google Classroom, Teams, Zoom niks is hem te gek.. nou ja met een beetje hulp van zijn 'thuiswerkpiet' komt hij een heel eind!

Wil je Sinterklaas ook ONLINE ontmoeten, geef je dan snel op.

Online PIETEN Bingo

Het Sinterklaasfeest is voor jong en oud! Daarom hebben wij een feestje vanuit alle huiskamers bedacht, een activiteit voor het hele gezin.

Vanaf een geheime locatie draait Sinterklaas er flink op los met zijn BINGO-ballen, ondersteunt door niemand minder dan zijn eigen 'thuiswerkpiet' en .... (dat houden we nog even geheim)

Kleurplatenwedstrijd

Vanaf maandag 16 november krijgen alle kinderen van De Wegwijzer, De Dorpel en Babbel een kleurplaat mee huis. Lever deze vóór 4 december in bij Dagwinkel Hovius en wie weet komt één van de pieten bij jouw langs om een extra cadeautje te brengen voor pakjesavond!