Intocht


Zaterdag 23 november 2019 is de

jaarlijkse intocht in De Wilp.

Wat kan je verwachten?


Een leuke, actieve, sfeervolle en gezellige intocht.

Ja ook dit jaar heeft Sinterklaas aangekondigd naar De Wilp te komen, maar wel op een andere manier dan andere jaren. Daarom doet hij een oproep aan ons allemaal om De Wilp mooi te verlichten zodat hij samen met alle inwoners mee kan lopen in de lichtjesoptocht.

 

Sinterklaas komt omstreeks 17:15 aan bij de vijver en vertrekt vervolgens in optocht  richting de Hervormde Kerk. Hier maakt Sinterklaas een stop en verblijft hier minimaal 10 minuten en zal zoveel mogelijk kinderen een handje geven en genieten van diverse activiteiten.

 

Daarna vervolgt de optocht zich richting het grasveldje op de Loede. Ook hier maakt Sinterklaas een stop van minimaal 10 minuten om wederom te genieten van de talenten van de inwoners van De Wilp.

 

Het eindpunt van de intocht is bij de vijver. Sinterklaas zal hier welkom worden geheten door....(dat houden we nog even geheim). Sinterklaas en de Pieten nemen ruim de tijd om alle aanwezige kinderen een handje te schudden. Tevens is er de gelegenheid om een hapje te eten en te drinken.

 

Rond 19:00 uur vertrekt Sinterklaas moe maar voldaan naar zijn pakhuis.