Lichtjesintocht De Wilp 2019

Wij hebben genoten van een wel zeer geslaagde lichtjesintocht. We willen de bewoners van ons dorp dan ook allemaal bedanken voor het verlichten van de voortuintjes, het was in één woord GEWELDIG! Waar een klein dorp groot in kan zijn, trots op De Wilp.

Een aantal pieten die aanwezig waren bij de intocht hebben 30 november, 1 en 5 december gereserveerd voor bezoekjes aan de 'Wilpster-kinderen'. Lijkt het je leuk om een tweetal pieten op bezoek te hebben kijk dan HIER naar de beschikbare plekken.

Zaterdag 23 november 2019

17:00-19:00 uur

Aankomst: Vijverstraat

Kijk HIER voor meer informatie

Help mee!

Wil je helpen met het organiseren van de intocht van Sinterklaas? Alle helpende handen zijn welkom. Meld je aan via de website en bespreek wat jij voor de stichting kan betekenen.

Doneer of sponsor!

Een leuke, spannende en interactieve intocht kan niet bestaan zonder financiële middelen. Alle beetjes helpen en daarom vragen wij jou om een donatie aan onze stichting te doen, zodat wij een fantastische intocht kunnen organiseren!

Je kunt doneren op het volgende rekeningnummer

t.n.v. Stichting 't Wylpke

Ook als bedrijf kan je de stichting sponsoren. Je ontvangt een officiële factuur. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?