Activiteiten 2022

Het hele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom bij onze activiteiten. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat de activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn.

Om elke keer weer een geslaagde activiteit neer te zetten zijn we afhankelijk van vrijwilligers, zonder vrijwilligers geen activiteit!! Wij hopen daarom elke keer weer op ieders steun.

Avond4daagse De Wilp e.o.

Vanaf 28 juni t/m 1 juli wordt er een avond4daagse in en rond De Wilp georganiseerd. Samen met het plaatselijk belang “De Vooruitgang” heeft Westerkwartier Boer Bewust een mooie route weten uit te stippelen door het echte boerenland. Doe mee en laat je verrassen. Kom op plekjes waar je anders nooit komt!

Klik HIER voor meer informatie.

Speelweek De Wilp 2022

Maandag 22 t/m donderdag 25 augustus Speelweek De Wilp 2022