Aanmelden vrijwilligers 2019

Welkom op de aanmeldpagina voor vrijwilligers voor de speelweek van 2019! Als je het leuk vind om met de editie van 2019 mee te doen, dan kan je hieronder het formulier invullen.

Dit jaar is de speelweek tussen 19 en 22 augustus 2019!

Heb je vragen over het vrijwilligerswerk voordat je wilt inschrijven? Mail naar speelweek@stichtingtwylpke.nl.

Om aan de vragen te voldoen voor wat betreft het inzetten van vrijwilligers zijn we ook dit jaar weer vele handen nodig. Huttenbegeleiding, scheidsrechters, catering, EHBO-ers, catering en chauffeurs. Verder zijn we nog opzoek naar 2 typetjes die de dag willen openen en sluiten. Lijkt dit je leuk, meld je snel aan.

Vrijwilligers die zich vóór de braderie aanmelden zijn gegarandeerd zeker van plaatsing van hun kind(eren).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voor jouw aanmelding is onze Privacyverklaring van toepassing. Klik hier voor de Privacyverklaring.