Aanmelden vrijwilligers 2018

Welkom op de aanmeldpagina voor vrijwilligers voor de speelweek van 2018! Als je het leuk vind om met de editie van 2018 mee te doen, dan kan je hieronder het formulier invullen. Dit jaar is de speelweek tussen 27 en 30 augustus 2018! Heb je al eens eerder meegedaan? Ook dan kan je gebruik maken van het onderstaande aanmeldformulier. Heb je vragen over de speelweek voordat je wilt inschrijven? Ga dan naar de contactpagina.

Omdat de speelweek steeds meer in populariteit wint, willen wij de vrijwilligers die zich voor 4 mei aanmelden voorrang geven op de inschrijving die start op 5 mei 10:00 uur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voor jouw aanmelding is onze Privacyverklaring van toepassing. Klik hier voor de Privacyverklaring.